Copyright © Alle rechten voorbehouden.
DIT IS HOLLAND RTL4.
Corona.
Over AutoZeeland .
Uitzending Dit is Holland RTL4.
Autoverzekering.
Onze voorraad.
Onderhoud en Reparatie.
Waar vind u ons.
Links.
openingtijden.
Contact.
ACtronics.
AutoZeeland Nijverheidsweg 26 4695 RC Sint Maartensdijk 06-83695384.

OMDAT AUTORIJDEN AL DUUR GENOEG IS!

 

ACtronics

Garage Sint-Maartensdijk

Het is nergens zo goed zaken doen als bij de garage in Sint-Maartensdijk. Wij denken namelijk nog echt met de klant mee en proberen u maatwerk te leveren. U weet in elk geval zeker dat u bij ons nooit teveel voor een auto gaat betalen. En dat is in deze tijd wel zo prettig natuurlijk.


Bekijk onze voorraad

Het is prima zaken doen met de garage in Sint-Maartensdijk

Bij ons koopt u een auto zonder allerlei bijkomende kosten die een auto juist weer extra duur maakt. U bepaalt als klant namelijk zelf wat u wilt en hoe u uw auto precies afgeleverd wilt krijgen. Zo weet u precies wat u uitgeeft en bepaalt u zelf hoeveel geld u uit wilt geven. Zeker is dat u altijd de beschikking krijgt over een schone auto en een auto die voldoet aan de geldende APK eisen en met een geldige APK keuring. Als het nodig is en u het nodig vindt, kunnen wij uw auto bij aflevering ook APK keuren.


U bent klant en dus nog echt koning

U kunt er eveneens zelf voor kiezen om een onderhoudsbeurt af te nemen wanneer u bij ons van de garage in Sint-Maartensdijk een auto koopt. Uiteraard kunt u eventueel ook andere wensen kenbaar maken. Wij maken het vervolgens voor u in orde. U bent bij de garage in Sint-Maartensdijk klant en dus nog echt koning. Wij delen met u mee en houden zeker rekening met de inhoud van uw portemonnee. Meedenken met de klant is iets wat we altijd doen. Daarom staan we als autobedrijf in Sint-Maartensdijk ondertussen ook zo goed bekend. Ook kunt u bij ons terecht in de omgeving van Bergen op Zoom, Hoogerheide, Putte Huijbergens, Roosendaal, Wouwse Plantage, Rotterdam en in Zeeland. Het maakt dus niet uit waar u woont, we kunnen u altijd van dienst zijn.


Meer over ons

Wij werken liever sober en kunnen daardoor de prijzen van de auto’s laag houden

Wij van de garage in Sint-Maartensdijk repareren liever uw auto dan dat we meteen onderdelen vervangen. Dat scheelt behoorlijk in uw portemonnee. Bij ons treft u ook geen mooie showroom met allerlei onnodige bling bling. Onze werkplaats is niet overdreven en we hebben evenmin een duurbetaalde receptionist en administrateur in dienst. Ook hebben we geen magazijnmedewerker en ons magazijn is allesbehalve groot. De reden is even simpel als helder; uiteindelijk bent u het als klant zelf die dit allemaal moet betalen. Door sober te werken kunnen wij u auto’s tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden. Zeker als u een betaalbare auto zoekt, bent u bij ons dus precies aan het goede adres. Maak er gebruik van! Het leven is al duur genoeg.


Neem contact op