Copyright © Alle rechten voorbehouden.
DIT IS HOLLAND RTL4.
Corona.
Over AutoZeeland .
Uitzending Dit is Holland RTL4.
Autoverzekering.
Onze voorraad.
Onderhoud en Reparatie.
Waar vind u ons.
Links.
openingtijden.
Contact.
ACtronics.
AutoZeeland Nijverheidsweg 26 4695 RC Sint Maartensdijk 06-83695384.

OMDAT AUTORIJDEN AL DUUR GENOEG IS!

 

ACtronics

Autobedrijf Zeeland

Hoewel vrijwel elk autobedrijf stelt dat de klant er koning is, maken wij dat echt waar. Bij ons bepaalt u voor een groot deel zelf hoe duur uw auto wordt. Bij ons van hét autobedrijf in Zeeland heeft u zelf de hand in de prijs van de auto die u gaat kopen. Niet voor niets worden wij als autobedrijf in Sint-Maartensdijk geroemd omdat we op de beste wijze meedenken met de klanten die we mogen verwelkomen.


Bekijk onze voorraad

Geen bijkomende kosten en u bepaalt zelf hoe wij u de auto afleveren

Bij ons krijgt u nooit te maken met allerlei bijkomende kosten als u dat zelf niet wilt. U bepaalt namelijk zelf op welke manier wij u de auto afleveren. Zeker is wel dat u gewoon een keurig nette auto koopt die voldoet aan de eisen van APK en ook APK gekeurd is. Als u dat wilt kunnen wij uw auto bij aflevering keuren zoals ook een onderhoudsbeurt prima mogelijk is. Dat bepaalt u dus echter helemaal zelf. Dat maakt dat de klant bij ons dus nog echt koning is. Wij maken die woorden ook echt waar.


Liever repareren dan meteen maar vervangen

Door onze werkwijze kunnen wij de prijs van de auto laag houden. Om die reden repareren wij ook liever defecte onderdelen van uw auto dan dat we meteen tot het vervangen van die onderdelen overgaan. Bij ons als de garage in Zeeland kunt u overigens ook prima terecht voor het onderhoud van uw auto, het laten uitvoeren van reparaties, voor banden, winterbanden, uitlaten en accu’s. We kunnen u echt op alle vlakken van dienst zijn.


Meer over ons

Daarom zijn de auto’s bij het autobedrijf in Zeeland zo aantrekkelijk geprijsd

Hoe we de prijzen verder zo aantrekkelijk kunnen houden? Heel simpel, we houden de overheadkosten zo laag mogelijk. We hebben geen showroom met allerlei bling bling. Onze werkplaats is allesbehalve overdreven, maar eerder sober. We werken verder niet met een receptionist of met een dure administrateur. Ook ons magazijn is eerder bescheiden dan overdreven groot. Het zijn allemaal zaken die u als klant zou moeten betalen namelijk. Dat zou doorberekend worden in de auto’s en dat willen we dus niet. Precies om die reden zijn al onze auto’s zo aantrekkelijk geprijsd. Precies dat is ook de reden dat ondertussen zoveel mensen ons in Sint-Maartensdijk weten te vinden. Want waarom zou u meer uitgeven dan echt noodzakelijk is? Bij ons is dat dus ook volstrekt onnodig. U kunt bij ons ook terecht in de omgeving van Bergen op Zoom, Hoogerheide, Putte Huijbergens, Roosendaal, Wouwse Plantage en Rotterdam.


Neem contact op