Copyright © Alle rechten voorbehouden.
DIT IS HOLLAND RTL4.
Corona.
Over AutoZeeland .
Uitzending Dit is Holland RTL4.
Autoverzekering.
Onze voorraad.
Onderhoud en Reparatie.
Waar vind u ons.
Links.
openingtijden.
Contact.
ACtronics.
AutoZeeland Nijverheidsweg 26 4695 RC Sint Maartensdijk 06-83695384.

OMDAT AUTORIJDEN AL DUUR GENOEG IS!

 

ACtronics

Autobedrijf Sint-Maartensdijk

Bij ons van autobedrijf Sint-Maartensdijk kunt u nu echt nog een goedkope auto kopen. U bepaalt zelf hoe wij uw auto afleveren en uiteindelijk zo dus ook hoeveel geld u aan uw auto uit wilt geven. Het maakt zakendoen met ons van het autobedrijf in Sint-Maartensdijk nog echt aantrekkelijk.


Bekijk onze voorraad

Bij ons schaft u nog echt een auto aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Bij ons van garage Sint-Maartensdijk schaft u nog een auto aan zonder dat er sprake is van allerlei bijkomende kosten. Of beter die bijkomende kosten bepaalt u voor het grootste deel helemaal zelf. U bepaalt namelijk zelf hoe we u de auto afleveren. Koopt u een auto bij ons autobedrijf in Sint-Maartensdijk, dan krijgt u altijd een nette en schone auto geëerd. Bovendien is de auto APK proof en APK gekeurd. Als u wilt kunnen wij de door u gewenste auto bij aflevering keuren en eventueel een onderhoudsbeurt uitvoeren. Het is maar net wat u wilt en hoeveel geld u dus voor de auto uit wilt geven.


Wij als autobedrijf in Sint-Maartensdijk repareren liever dan dat we onderdelen vervangen

Ons autobedrijf in Sint-Maartensdijk is een bedrijf dat liever onderdelen van de auto repareert in plaats van meteen vervangt. Daarmee houden we de auto namelijk prima betaalbaar. Ook wat betreft voor het repareren van auto’s, banden, winterbanden, uitlaten en accu’s bent u bij ons aan het juiste en goedkoopste adres. Ook dan denken we met u mee en proberen we u steeds op zo goedkoop mogelijke wijze van dienst te zijn.


Meer over ons

Wij houden de overheadkosten laag en daardoor kunnen wij u de auto’s tegen een lage prijs aanbieden

Waarom wij de prijzen zo aantrekkelijk kunnen houden? Heel simpel. Bij ons treft u geen bling bling showroom bijvoorbeeld en onze werkplaats is niet overdreven, maar eerder sober uitgerust. We hebben geen dure receptioniste aan het werk en doen het zonder administrateur. Ons magazijn is basic en niet heel erg groot. Het zijn allemaal manieren om de kosten laag te houden. Want in andere gevallen betaalt u dit als klant en worden de auto’s meteen een stuk duurder. De klant is bij ons koning, en dat maken we elke dag opnieuw waar. Daarom is het kopen van een auto bij ons nog echt aantrekkelijk. In die wetenschap is het dus logisch dat u uw auto gewoon bij ons in Sint-Maartensdijk koopt. Naast dat wij onze dienst aanbieden in Sint-Maartensdijk, bieden wij onze dienst ook aan in de omgeving van Bergen op Zoom, Hoogerheide, Putte Huijbergens, Roosendaal, Wouwse Plantage, Rotterdam en in Zeeland.


Neem contact op